Het bijzondere verhaal achter Puur Dierenliefde

Unieke producten voor huisdieren… dat vinden wij het allerleukst! Puur Dierenliefde is zo’n webshop waar je producten vindt die niet overal verkrijgbaar zijn. En, nog leuker… de ondernemende eigenaresse van deze webshop ontwikkelt ook zelf producten! Unieker kan dus eigenlijk niet!

Van afstudeeropdracht naar een echt uniek product

Puur Dierenliefde-eigenaresse Dominique heeft een bijzonder verhaal. Haar (vorige) hondje was een moeilijke eter en had veel gezondheidsklachten. O.a. allergieën door verkeerde voeding en epilepsie. Ze kreeg dagelijks veel medicatie toegediend.

Ze ontdekte dat er eigenlijk heel weinig ‘gezonde’ producten op de markt waren voor dieren. Ze is daarom cursussen Bachbloesemtherapie en Fytotherapie gaan volgen. Ondertussen kwam ze aan het einde van haar opleiding Food Design & Innovation. Tijd voor de afstudeeropdracht! Ze begon na te denken over het ontwikkelen van een gezond product voor honden. En tijdens haar afstudeerperiode is het idee werkelijkheid geworden. Van product tot aan de verpakking. Ze introduceerde een nieuw productconcept: Woefmix. Hoe gaaf is dat?! Ik vind het in ieder geval waanzinnig inspirerend!

Woefmix2

Woefmix: je eigen hondenbiscuits bakken

Woefmix is een glutenvrije bakmix waarmee je je eigen hondenbiscuits kunt maken. De Woefmix is gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten en bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen. Aan de Woefmix zijn kruiden toegevoegd die zorgen voor een optimale lichaamsfunctie van je hond.

Je vindt Woefmix o.a. in de webshop van Puur Dierenliefde.

Wij gaan binnenkort in ieder geval onze bakspullen tevoorschijn halen 😀 Eens kijken wat onze viervoeters ervan vinden! Puur Dierenliefde staat vanaf nu in Webshop en Dier! Shopze 😉

Sandra
Volg ons