Samenwerking

Vrouw&Dier staat voor alle facetten van de gezelschapsdierensector. Van huisdierenbranche tot veterinaire sector, alle kanten komen hier samen. Voor samenwerking zien we daarom diverse mogelijkheden.

Ondernemers en deskundigen in gezelschapsdierensector

Onze vakvrouwen zijn deskundig in hun eigen vakgebied. Ze zijn gepassioneerd van hun vak en hebben een eigen bedrijf. Door te bloggen delen ze hun kennis en reviewen ze producten zoals alleen zij dat kunnen. Lees hier meer over onze vakvrouwen. Wil je ook vakvrouw worden op Vrouw&Dier? Helaas hebben we besloten om ons netwerk van 8 vakvrouwen voorlopig zo te houden. Gastblogs zijn wel welkom, mits je ook een huisdierprofessional bent. Klik hier voor de checklist.

Webshops

Heb je een unieke webshop met producten voor huisdieren?! Het is mogelijk om deze in onze rubriek ‘Webshop & Dier‘ te laten plaatsen. Wij werken onafhankelijk en stellen daarom wel een aantal eisen aan de webshop. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@vrouwendier.nl.

PR-bureaus, fabrikanten, distributeurs, etc.

Wij blijven graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van gezelschapsdieren. Informeer ons via info@vrouwendier.nl. Ook voor adverteer- en reviewmogelijkheden zijn wij via die weg bereikbaar.