Jill – JK Balance

Jill Kinkelaar JK BalanceEven voorstellen…

Mijn naam is Jill Kinkelaar en ik heb een praktijk in o.a. Shiatsu. Ook verkoop ik voeding en producten die ondersteunend zijn aan de behandelingen die ik geef.

Al mijn hele leven lang bevind ik mij graag tussen dieren. De keuze dat ik ‘iets’ in de dierenbranche ging doen was daardoor natuurlijk een logische. Nog steeds wil ik niets anders dan het welbevinden van dieren verbeteren en doe dat ook graag door mijn kennis te delen. Hugo (mijn huidige teckel) en Orlan (mijn paard) zijn de aanstichters geweest voor de weg die ik nu ben ingeslagen. Als ik niet aan het werk ben in mijn praktijk of les geef, dan zit ik graag te paard of maak ik wandelingen met Hugo.

Mijn achtergrond

Het is mijn doel om zo veel mogelijk dieren fysiek en mentaal beter in hun vel te laten zitten. Ik ben begonnen met de opleiding dierverzorging en daarna heb ik de opleiding paraveterinair gedaan. Tijdens mijn examenjaar werd ik gevraagd om les te geven. Op die manier kon ik natuurlijk nog meer mensen bereiken dan die ene eigenaar in de dierenartsenpraktijk. Zodoende ben ik vervolgens mijn Bachelor gaan halen op het gebied van educatie en kennismanagement in de agrarische sector. Tijdens het lesgeven kwamen studenten weleens met een casus waarvan ik dacht: “Tja, waarom hebben we daar geen antwoord op?!” en “Kunnen we alleen de symptomen bestrijden?!”

Toen vervolgens mijn paard een koliekoperatie onderging waarvan we de oorzaak niet boven water konden krijgen, ben ik mijn speurtocht begonnen naar wat er nog meer is aan kennis. Geen gezweef, van ‘aai hem drie keer met volle maan over zijn neus en dan is het over’, maar écht iets waar ik wat mee kan. Na de antwoorden te hebben gevonden in Shiatsu, Cranio-Sacraal en kinesiologisch testen ben ik mijn praktijk JK Balance gestart. En wat vielen er veel puzzelstukjes op hun plek!

Vragen?!

Heb je vragen naar aanleiding van deze voorstelblog, neem dan gerust contact met me op! Of neem een kijkje op mijn website of Facebookpagina als je al iets meer wilt zien.