Tessa – Hondengedragspraktijk ‘De Aard van het Beestje’

Even voorstellen…Tessa van Heumen de aard van het beestje hondengedrag

Ik ben Tessa; begonnen als dierverzorgster en via gecertificeerde opleidingen en bijscholingen opgeleid tot toegepast bioloog, kynologisch instructeur en gedragstherapeut voor honden. Fulltime mag ik mij bezig houden met honden en hun gedrag en daar ben ik zeer dankbaar voor, want dat is waar ik gelukkig van word. Middels training, advies en lessen draag ik bij aan een stukje hondenwelzijn en kan ik er voor zorgen dat mens en hond elkaar beter gaan begrijpen. Dat vind ik fantastisch. Naast mijn werk als hondengedragstherapeut werk ik voor de prachtige Stichting Dutch Cell Dogs waar ik in samenwerking met gedetineerden asielhonden train. Hierdoor verhogen we de kans op een nieuw thuis voor de hond en maken we samen de maatschappij veiliger.

Hondengedragspraktijk ‘De aard van het beestje’

Bij ‘de aard van het beestje’ begeleid ik hondeneigenaren in allerlei situaties met het (probleem)gedrag van hun trouwe viervoeter. Dit doe ik door middel van veel persoonlijke aandacht, uitgebreide analyses en consulten, maar ook advies, leuke workshops en informatieve lezingen. Als gedragstherapeut ga ik secuur en wetenschappelijk onderbouwd te werk; geen eigenaar en geen hond is hetzelfde. Ook is er nooit slechts één weg naar de oplossing voor een probleem. Ik bied daarom een afgestemd en gepersonaliseerd plan voor u en uw hond, dat werkt met de juiste begeleiding.

Mijn blogs op Vrouw&Dier

Van mijn werk als instructeur bij Stichting Dutch Cell Dogs tot persoonlijke consulten bij mensen thuis en als trainer bij trainingsbureau Apemanagement; ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn veelzijdige en dankbare werk als trainer en gedragstherapeut. Ik deel graag mijn hersenspinsels met jullie door middel van mijn blogs.

Vragen?!

Brandende vragen over het gedrag van uw huisdier? Mail mij gerust op info@deaardvanhetbeestje.nl
Kijk voor meer informatie over mijn diensten op mijn website: www.deaardvanhetbeestje.nl en like de Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke weetjes: https://www.facebook.com/deaardvanhetbeestje/

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens!