Over Vrouw&Dier

Vrouw&Dier zorgt voor jouw up-to-date kennis over de verzorging van huisdieren. Onze vakvrouwen delen wekelijks hun deskundigheid en tips over verzorging, verzorgingsproducten en omgaan met huisdieren. We combineren het ‘nodige’ graag met het ‘leuke’. Je vindt hier de leukste webshops en artikelen voor je huisdier.

Visie & Missie

Vrouw&Dier ziet jouw huisdier als een ‘extra’ gezinslid. Daarvoor willen we alleen het allerbeste! Samen met deskundigen testen we producten en gaan we op zoek naar de beste tips voor het in huis nemen/hebben van een huisdier. We helpen elkaar het welzijn van huisdieren in Nederland te vergroten op de manier zoals jouw huisdier dat nodig heeft.

Vakvrouwen

Onze vakvrouwen zijn deskundig in hun eigen vakgebied. Ze zijn gepassioneerd van hun vak en hebben een eigen bedrijf. Door te bloggen delen ze hun kennis en reviewen ze producten zoals alleen zij dat kunnen. Lees hier meer over onze vakvrouwen. Wil je ook vakvrouw worden op Vrouw&Dier? Helaas hebben we besloten om ons netwerk van 8 vakvrouwen voorlopig zo te houden. Gastblogs zijn wel welkom, mits je ook een huisdierprofessional bent. Klik hier voor de checklist en klik hier voor meer informatie.

Product & Dier

Verzorgingsproducten, voeding, speeltjes en meer. Huisdierproducten, ze zijn er in alle soorten en maten. Onze vakvrouwen testen ze graag voor je uit en geven hun deskundige mening door het schrijven van reviews op deze pagina.

Webshop & Dier

Op Vrouw&Dier combineren we het ‘nodige’ en het ‘leuke’ met elkaar. En wat is er nu leuker dan te shoppen voor je huisdier?! Daarom vind je hier de leukste webshops en artikelen voor je huisdier. Heb je een webshop en denk je dat deze uniek genoeg is voor Vrouw&Dier? Klik hier voor meer informatie over een digitale samenwerking.