Isabelle – Bugs For Pets | I & I Pet Supplies

Even voorstellen…

Hallo! Mijn naam is Isabelle van Benthem. Ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder op een boerderij. Vroeger zei ik al: “Ik ga met dieren werken!” Mijn moeder is paraveterinair en hondentrimster, mijn vader is boer en heeft een kennel. Je zou kunnen zeggen, “Het is er met de paplepel ingegoten”.

Mijn achtergrond…

Toen ik op mijn 14e jaar in de dierenkliniek mee mocht kijken bij de castratie van een kater en ik vervolgens sterretjes zag, was ik er al snel uit dat ik niet in mijn moeders voetsporen zou treden. Bij het kiezen van een studierichting, heb ik uiteindelijk gekozen om de detailhandel in te gaan.
Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de detailhandel kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad. Ik werd vertegenwoordiger van een beginnend petfood merk. Een nieuwe uitdaging waarin ik mijn ervaring vanuit de detailhandel goed kon gebruiken. Al snel merkte ik dat alleen praktijkervaring niet voldoende was en ben ik een cursussen en lezingen gaan volgen. Ik heb me letterlijk ‘vastgebeten’ in de voedingsleer voor honden!

Eigen bedrijf…

Eén jaar later kreeg ik de kans om het bedrijf waarvoor ik werkte over te nemen. Het bedrijf had een unieke hondenbrok op de markt gebracht op basis van insecteneiwitten. Deze duurzame gedachte wilde ik graag voortzetten. Daarom ben ik samen met mijn zus een groothandel gestart I & I Pet Supplies en hebben we ons assortiment uitgebreid met andere duurzame merken.

Visie…

Vanuit de gedachten van mijn eigen hondenvoedingslijn vind ik het belangrijk dat een hond wordt gevoed naar zijn levensomstandigheden. Niet elke hond is hetzelfde en dus is er ook geen ‘beste’ voeding. Vanuit dat oogpunt ga ik graag te werk.

Lukt het je niet om het geschikte voer voor jouw hond te vinden? Of heb je andere vragen over voeding? Ik ben bereikbaar via de website www.bugsforpets.nl of op het emailadres: isabelle@bugsforpets.nl