Disclaimer

 

Disclaimer

De inhoud van deze website is beschermd door auteursrechten. Dit houdt in dat gebruiken/delen van tekst en afbeeldingen is toegestaan mits er duidelijk wordt verwezen naar de bron, Vrouw&Dier dus. Delen/verspreiden van berichten en informatie wordt zeer gewaardeerd.

Content op Vrouw&Dier wordt geschreven in samenwerking met deskundige vrouwen uit de gezelschapsdierensector. Alle bijdragen op deze website zijn op vrijwillige basis geschreven. Deze content gaat over het houden van en zorgen voor gezelschapsdieren en alles wat daarmee te maken heeft. Hoewel er met veel zorg en kundigheid geschreven wordt, staan contentverzorgers niet in voor de volledige juistheid en de inhoud van deze website. Op eventuele schrijffouten en onjuiste vermeldingen kan geen beroep worden gedaan.

Contentverzorgers van Vrouw&Dier zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik en/of het toepassen van de inhoud op www.vrouwendier.nl. Ook zijn contentverzorgers niet aansprakelijk voor tekortkomingen van derden.

Privacyverklaring

Vrouw&Dier maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website soepel draait. Ook stelt het ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van Vrouw&Dier, waardoor we de website kunnen verbeteren. Als je gebruik maakt van deze website en in de cookiebalk op OK klikt, gaan we ervan uit dat hiermee instemt.

Bij plaatsen van een reactie op blogs worden e-mailadressen gevraagd. Vrouw&Dier gebruikt deze e-mailadressen niet voor commerciële doeleinden. Door een bericht achter te laten gaat de schrijver van het bericht ermee akkoord dat Vrouw&Dier het bericht opslaat en dat het wordt weergegeven op deze website.

Initiatief

Vrouw&Dier is een onafhankelijke website. Een initiatief van Sandra Kunz.

Contactgegevens

Voor meer informatie of vragen zijn we bereikbaar via info@vrouwendier.nl.