Josine – De Nijnerij

NijnoloogJosine Warnier de Nijnerij

De studie Postgraduaat Toegepast Diergedrag aan Odisee, onderdeel van de Associatie KU Leuven, was de basis om als gedragstherapeut voor honden en konijnen onderdeel te zijn van gedragskliniek DAVALON. Ik voelde daarnaast de drang om een eigen bedrijf op te zetten dat zich focust op preventie en behandeling van (gedrags)problemen bij konijnen middels educatie en gedragsbegeleiding. Dat is gelukt! De Nijnerij.

De Nijnerij

Binnen De Nijnerij richt ik me op diverse doelgroepen. Je kunt als professional bij De Nijnerij terecht voor het volgen van workshops om je klanten beter te kunnen adviseren en bij te dragen welzijnsproblemen bij konijnen te verminderen.

Ook vang ik tijdelijk tegen betaling konijnen vanuit een opvang op met zware gedragsproblemen om hen weer plaatsbaar te maken. Ben je werkzaam binnen het onderwijs? Dan kun je een gastles boeken over konijnen-of huisdiergedrag afgestemd op de doelgroep. Heb je konijnen en ervaar je een gedragsprobleem waar je hulp bij wilt? Dan kun je een gedragsconsult boeken.

Als Nijnoloog heb ik inmiddels een breed portfolio aan behandeling van diverse gedragsproblemen bij konijnen opgebouwd. Ik probeer deze ervaringen en behandelmethodieken zoveel mogelijk te delen door middel van blogs en vlogs via De Nijnerij kanalen op Instagram, Facebook en hier op Vrouw&Dier.

Gedragstherapeut & docent

Daarnaast ben ik sinds 2015 verbonden als docent aan de internationale opleiding Postgraduate Course In Clinical Animal Behaviour aan Odisee waar ik jaarlijks meerdere dagen les geef over konijnengedrag aan aankomende internationale diergedragskundigen.

Alleen maar gelukkige konijnen!

Gebrek aan kennis en onbegrip over de basisbehoeften van konijnen zijn de oorzaak van veel welzijnsproblemen. Door middel van het informeren van eigenaren en professionals over konijnen ethologie (gedragsbiologie) streef ik naar alleen maar gelukkige konijnen.

Heb je vragen over konijnengedrag? Of wil je graag een consult boeken om jouw konijn verder te helpen? Ik ben bereikbaar via mijn website of op het emailadres: info@denijnerij.nl