Dana – Dana’s Trimsalon

foto-dana-met-logoEven voorstellen…

Mijn naam is Dana Guijken. Ik ben trimster en eigenaar van Dana’s Trimsalon in ’t Zand (NH). Na mijn opleiding Dierverzorging en Diermanagement niveau 4 ben ik de opleiding Hondentoiletteren gaan volgen aan het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik. Ik heb deze met succes afgerond in 2010. Vele cursussen, workshops en clinic’s verder trim ik honden, katten en konijnen in mijn salon. Naast het trimmen leid ik ook mensen op tot hondentrimster. Zo blijf ik zelf alert en houd ik mijn kennis binnen het vakgebied op peil.

Mijn blogs op Vrouw&Dier

Door te bloggen op Vrouw&Dier deel ik graag mijn kennis en tips met jullie. Overal waar je komt voor je dier word je overspoeld met “alles wat het beste is voor jouw trouwe metgezel”. Het doel van mijn blog is om het voor jullie duidelijker en makkelijker te maken om te kiezen. Ik geef jullie graag handvatten over de huid- en vachtverzorging van jullie dier en oplossingen voor problemen die zich hierbij voordoen.

Vragen?!

Hebben jullie een topic die jullie graag willen bespreken of een vraag over jullie huisdier? Stel gerust de vraag en wie weet komt het onderwerp aan bod in mijn blogs. Je kunt mij bereiken via www.dana-trimsalon.nl, info@dana-trimsalon.nl of volg mij op Facebook via www.facebook.com/DanasTrimsalon