Eva – Sterk in gedrag

Eva Sterk van Sterk in Gedrag hondengedrag kastengedrag

Even voorstellen…

Mijn naam is Eva Sterk en ik heb mijn eigen bedrijf in gedragstherapie voor honden en katten, Sterk in gedrag. Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik iets met diergedrag wilde doen. Ik ben daarna dan ook meteen begonnen met een studie Biologie aan de Universiteit Utrecht, gevolgd door de master Behavioural Ecology. Tijdens mijn master kwam ik erachter dat ik heel graag de gezelschapsdieren-kant op wilde en dan specifiek honden. Ik heb een onderzoek gedaan naar gedrag van asielhonden en een scriptie geschreven over mentale stoornissen bij honden en katten.  

Tijdens mijn master wist ik zeker dat ik in ‘het hondenwereldje’ wilde werken! Om die droom werkelijkheid te maken heb ik een opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd en ben ik de opleiding postgraduaat toegepast diergedrag gaan doen om zo mijn eigen bedrijf te kunnen starten. Naast mijn werk voor ‘Sterk in gedrag’ geef ik les op een hondenschool. 

Ik vind het super leuk om mensen meer over het gedrag van hun hond of kat te leren, om zo de onderlinge band nog beter te maken en het welzijn van zowel huisdier als baasje te vergroten. 

Mijn bedrijf Sterk in gedrag

Sterk in gedrag bestaat inmiddels al 4 jaar. Tijdens deze 4 jaar ben ik mij steeds meer gaan focussen op de praktische kant. Ik ga tijdens afspraken praktijkgericht te werk. Ook maatwerk vind ik erg belangrijk. Ieder huisdier, ieder baasje en iedere situatie is weer anders. Daarom is er nooit een standaardoplossing, maar houd ik rekening met de praktische toepasbaarheid. 

Vragen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt mij bereiken via eva@sterkingedrag.com. Ook kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op mijn website www.sterkingedrag.com, of mij volgen op Facebook of Instagram.