Webshop-tip: Amerikaanse verzorgingslijn voor honden!

Noem me een meisje-meisje, maar jeetje wat is Viva La Dog Spa een leuk merk! Via-via kwam ik op VivaElPerro.com terecht en ik was gelijk verkocht. Echt zo’n webshop met unieke producten om met andere vrouwelijke dierenliefhebbers te delen!

Uniek merk: Viva La Dog Spa

Viva La Dog Spa is een uniek Amerikaans merk met een ‘All natural verzorgingslijn’ voor honden. Ik zie het helemaal voor me, ‘Lekker tutten, samen met je hond’. Naast shampoo en conditioner zijn er ook lekkere luchtjes en ‘snoetendoekjes’ van het merk verkrijgbaar. Ervaring met dit merk? Deel het zeker even in een reactie hieronder 😀

wipes

Viva El Perro

Viva El Perro is de enige webshop die het merk Viva La Dog Spa verkoopt in Nederland en België. Het verhaal van de webshop-eigenaresse is fantastisch: “Per toeval spotte ik deze lijn in Amerika en was er direct helemaal weg van. Ik heb het mee teruggebracht om hier te introduceren bij de Nederlandse en Belgische hondenbaasjes. En met succes, de eerste producten waren al snel uitverkocht en er verschenen lovende stukjes in diverse magazines. Nu 2 jaar later komen er dagelijks lieve berichtjes en mooie foto’s van tevreden baasjes en hun honden binnen.”  Hoe leuk is dat!

Nog een ander leuk weetje is dat een deel van de opbrengst als donatie dient voor bijzondere mensen en kleinschalige stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood. Nog meer reden om even een kijkje te nemen op Viva El Perro!

Ik word er in ieder geval ontzettend blij van, jij ook?! Deze webshop is vanaf nu te vinden in de rubriek Webshop & Dier

Sandra
Volg ons