Webshop-tip: Natuurlijke voeding voor de hond

Hondenvoeding. Een onderwerp waar je in huisdierenland waarschijnlijk nooit over uitgepraat raakt. Er zijn wat dit onderwerp betreft heel wat vragen en meningen. Een aantal voorbeelden: “Wat kan ik het beste voeren aan mijn trouwe viervoeter? Brok, vers vlees of natvoer?! Welk merk?! Biologisch?!….” Ook bij hondenliefhebbers om mij heen zie ik de struggle “Doe ik het wel goed?!” regelmatig voorbij komen.

Een aantal weken geleden sprak ik met de eigenaar van Carnis, een hondenvoer gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Ik wist wel dat er nog veel vraagtekens zijn over hondenvoeding, maar er werd me tijdens dat gesprek veel duidelijk. Voeding voor de hond is maatwerk en hangt o.a. samen met het ras, leeftijd, persoonlijke ervaringen, inspanningen, etc. Nu ik er meer over ben gaan lezen valt me op dat zelfs voedingsdeskundigen het vaak niet met elkaar eens zijn. Over dit onderwerp is nog heel veel te onderzoeken, schrijven en ontdekken. Interessant om nog regelmatig op terug te komen bij Vrouw&Dier!

“Een uitgebreid assortiment aan natuurlijke voeding en snacks voor hond en kat”

Hondje koek?

Bovenstaande gezegd hebbende wil ik je graag voorstellen aan Hondjekoek. Een prachtige webshop met een uitgebreid assortiment aan natuurlijke voeding en snacks voor hond en kat. Eigenaresse Ramona begon haar webshop een aantal jaar geleden omdat er weinig winkels waren met een divers assortiment vers vlees producten. Ondertussen is de webshop uitgegroeid naar een enorm assortiment. Op zoek naar voer dat niet in iedere dierenspeciaalzaak wordt verkocht?! Ga dan zeker even langs bij Hondjekoek. Deze webshop is je bezoek meer dan waard!

hondjekoek-rond-250x250-met-grijs

Sandra
Volg ons