Hondje koek?

Dé shop met natuurlijke voeding en snacks voor hond en kat!


Hondjekoek wil hondeneigenaren bewust maken van natuurlijke voeding en snacks. De producten in het assortiment van Hondjekoek.nl zijn natuurlijk en zonder chemische conserveringsmiddelen. Er is zelfs een gedeelte van het assortiment gecertificeerd biologisch. De webshop is een verlengstuk van de fysieke winkel in Haarlem. Met uitzondering van diepgevroren verse maaltijden voor hond en kat, verzend Hondjekoek alle producten inmiddels al door heel Nederland. Nieuwe producten worden pas na strenge selectie aan het assortiment toegevoegd.


 Webshoppen Facebook Instagram

 

100% zalm koekjes van Lakse Kronch

Je doet je hond een groot plezier door hem Lakse Kronch zalmkoekjes te geven! Met stip op nummer 1 bij Hondjekoek.nl. Ideaal om mee te trainen.

Vind je ze toch iets te vet voor in de hand? 
Tegenwoordig bestaat er ook een pocket versie! Hier zit wat aardappel in verwerkt waardoor ze iets droger zijn. Vaak wel met hetzelfde effect op je viervoeter!

100% vlees koekjes van O'Canis

Dit product wordt speciaal uit Duitsland geïmporteerd. Deze koekjes van O'Canis zijn een ware traktatie voor je hond. Uitsluitend van 100% vlees. Zeer geschikt om als koekje te voeren bij een eliminatiedieet.

In dit assortiment zijn ook kauwstaven en bonbons beschikbaar.

 

Huismerk runderkophuid

Puur gedroogde runderkophuid, een taaie en zeer harde snack voor honden.

De hond moet lang kauwen op dit kauwproduct om het zachter te maken, het is dus ideaal voor het gebit.