Het is 1 januari! WE ZIJN LIVE!

nieuwe website

Welkom op Vrouw&Dier: Dé nieuwe website voor jou en je huisdier!

Via Vrouw&Dier kom je snel achter antwoorden, leer je je huisdier beter kennen en kom je niets te kort als het gaat om leuke webshops en unieke producten. We werken intensief samen om zo veel mogelijk juiste informatie te verzorgen en ook de trends op huisdiergebied met je te delen. Wekelijks worden er nieuwe berichten geplaatst. Volg ons via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven 😀

Namens onze vakvrouwen: de beste wensen voor 2017 en hopelijk tot snel op Vrouw&Dier!

img_20161031_150135-01

Volg ons

Sandra

Oprichter/eigenaresse bij Vrouw&Dier & Mindpet
Mijn missie is om huisdierenwelzijn te verhogen met behulp van marketing en bedrijfskunde! Met mijn bedrijf Mindpet help ik huisdierondernemers een positieve marketingmindset te krijgen zodat ze meer huisdiereigenaren kunnen helpen met hun product of dienst.
Sandra
Volg ons