BEESTIG

Unieke en leuke dierenaccessoires voor trendy huisdiereigenaren


BEESTIG verkoopt unieke en leuke dierenaccessoires die je niet in iedere dierenwinkel vindt. De eigenaresse richt zich op het vinden van “toffe spullen” voor hond en kat om een zo exclusief mogelijk aanbod te kunnen bieden. Gelukkige beestjes én baasjes, daar doet BEESTIG het voor!

De webshop is onderverdeeld in drie categorieën: food, toys and more.

FOOD

BEESTIG werkt samen met Edgard&Cooper om de beste voeding aan te bieden aan alle honden. Het is een leuk en eerlijk merk, die transparantie over hun producten hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast verkoopt BEESTIG diverse snacks om je huisdier af en toe eens goed te verwennen.

TOYS

Voor ‘hondenmama’s’, kijk eens naar de apporteerstokken die drijven in het water! En voor ‘kattenmama’s’: Haasje van Flying Frenzy is echt een topproduct, een speeltje gevuld met valeriaan en kattenkruid waar jouw kat zich even helemaal op kan uitleven.

MORE

Categorie MORE is de meest uitgebreide categorie in deze webshop. Het bevat trendy spullen die jouw leven én dat van je hond en kat een beetje opfleuren. Vanaf nu is het gedaan met saaie eetbakjes of halsbanden, BEESTIG kiest voor unieke designs zodat de eetbakjes en het interieur nét ietsje leuker zijn. Deze categorie is belangrijk voor BEESTIG, omdat ze daar vooral in kunnen uitblinken met mooie originele producten.

Neem een kijkje op de Facebook-pagina en Instagram om de laatste promoties op de voet te volgen. BEESTIG staat klaar om gepast advies te geven!


 Webshoppen  Facebook  Instagram 

 

FuzzYard Bandana

Blink uit met een FuzzYard bandana. Elke bandana is voorzien van twee originele patronen die je kan omkeren, zodat je twee originele kanten hebt om af te wisselen. Materiaal: Polyester met drukknopen

FuzzYard Sushi voerbakje

Deze voerbak voor katten is mooi en praktisch. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat de  voederbak niet vooruit glijd. De binnenkant is voorzien van een makkelijk te verwijderen en roestvrij stalen kom zodat deze gemakkelijk kan worden uitgewassen.

 

Beestig logo