Funky Dogs

Het motto van Funky Dogs: ‘Look Good. Feel Good. Do Good’!Kleurrijk assortiment hondenaccessoires

Originele accessoires voor je trouwe viervoeter vind je bij Funky Dogs! Voor iedere hond, groot en klein, zijn er handgemaakte en vrolijke halsbanden, hondenriemen en slaapplekken te vinden. Ook aan kleurrijke strikken, stropdassen en bandana’s geen gebrek. Funky Dogs haalt inspiratie uit diverse kleurrijke culturen en trends over de hele wereld. En dat straalt van deze vrolijke webshop af.

Dierenwelzijn

Deze webshop is zeer begaan met het dierenwelzijn in de wereld. Daarom werken zij voornamelijk met halsband- en riemontwerpers die zich inzetten voor een beter dierenwelzijn. Met de aankoop van een hondenaccessoire draag je dus automatisch een klein steentje bij. Daarnaast steunt Funky Dogs ze dierwelzijnsinitiatieven door middel van sponsoring, donaties, petities, reclame en social media. 

Hondentipi

Funky Dogs geeft je graag nog een leuke tip! Ken je de handgemaakte hondentipi’s al? Deze geweldige wigwams zijn gemaakt van canvas en worden geleverd met een stevige, op maat gemaakte hondenmat en een botvormig kussen in bijpassende print. De tipi is verkrijgbaar in drie maten. Er is dus altijd een passende tipi voor jouw hond!


 Webshoppen  Facebook 

 

Hondentipi 'Aztec Dreams'

Deze prachtige hondentipi in boho-stijl is een échte eyecatcher voor de woon- of slaapkamer. De tipi is een mooie plek voor je viervoeter om lekker uit te rusten.

Hondenhalsband van kurk mét friendshiparmband

Deze hondenhalsband met friendship-armband is gemaakt van kurk uit Portugal. Ongelooflijk sterk en duurzaam.