Cat Design Store

Producten voor katten die ook leuk zijn voor hun baasjes!


Elke kat in de watten leggen met mooie kwaliteitsproducten waar de kat graag in zit, mee speelt, aan krabt of uit eet. En tegelijkertijd de baasjes verwennen met een mooi ontworpen product waardoor de andere meubels in huis onaangetast blijven. De kat én het baasje blij maken door ze nog dichter bij elkaar te brengen. Dat is de mooie missie van CatDesignStore!

Van vilten slaapmandjes tot voerbakjes en krabmeubels, CatDesignStore heeft een ruim assortiment aan producten om jouw kat mee te verwennen. Ook speeltjes en zelfs heel chique klimmeubels zijn in deze webshop te vinden. Alle producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en waar mogelijk met de hand gemaakt. De krabmeubels en vilten kattenmandjes worden zelfs op bestelling gemaakt! Daar kun je dus zelf de kleur, het motief en de vorm van bepalen. Daarnaast levert CatDesignStore producten direct uit voorraad, dan is de levertijd wat korter.

Het leuke is dat vrijwel elke kat gelijk gebruik maakt van zijn of haar nieuwe mandje, krabmeubel of speeltjes. Stiekem hebben die eigenwijze beestjes best wel een neus voor kwaliteit. Ze krabben niet voor niets aan de bank of gordijnen… Eigenlijk verdient elke kat gewoon een eigen vilten kattenmand of krabmeubel van CatDesignStore! 😉

Het verhaal achter CatDesignStore

CatDesignStore is opgericht door eigenaresse Katja Schilte en ook een beetje door poes Wiske. Toen Wiske in huis kwam werd al snel duidelijk dat er een krabpaal nodig was. De bank liet dat duidelijk merken… al was een mooie krabpaal of mooi slaapmandje vinden bijna onmogelijk. Daar moest toch iets op te bedenken zijn… Zo is CatDesignStore ontstaan. Een online webwinkel met producten voor katten die ook leuk zijn voor hun baasjes!


 Webshoppen  Facebook  

 

Voerbak Hunter Melanine Eik

Deze mooie trendy etensbak is gemaakt van hoogwaardig melamine. Dit is een kunststof dat licht-, kras- en stootbestendig is. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook makkelijk schoon te maken wat bijdraagt aan een goede hygiëne. 

Krabmeubel Molecular Fauteuil

Molecular Fauteuil van het Duitse designmerk Cat-On is een stevig krabmeubel waar de kat niet alleen lekker aan kan krabben, maar ook lekker op kan liggen. 

Vilten kattenmand 

Kattenmand van vilt. Handgemaakt van 100% wol van het merinoschaap