VIVA EL PERRO

Een fantastische eco-vriendelijke verzorgingslijn voor de hond


VIVA LA DOG SPA: All Natural, Fairtrade and Fabulous Design.

De bijzondere samenstelling van etherische olie, kruiden, bloemen en diverse plantdelen maken dat deze verzorgingsproducten heerlijk mild, zacht, D-stressed en probleemoplossend zijn. Het geeft de hond een gezonde huid en een prachtige vacht. Er is samengewerkt met top parfumeur’s om de meest fantastische geuren voor baas en hond te creëren.

Alle producten zijn recyclebaar, gemaakt in 100% solar power facility, Fairtrade en Dierproefvrij en dus met trots te noemen: “The GREEN-est shampoo products in the pet industry. Devoted to Pets, People and the Planet”

**LET OP! Kans op zeer hoog knuffelgehalte!**

Met een deel van de opbrengst steunt Viva El Perro bijzondere mensen en kleinschalige stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood! Deze mensen zijn afhankelijk van donaties om hun werk te kunnen doen en op deze manier draagt Viva El Perro daaraan bij.


 Webshoppen  Instagram

 

DEVOTION Fragrance

De zachte rustgevende fragrance bestaat uit een mix van planten- en bloemenextract gecombineerd met fruitig famboos. De perfecte geur voor hond en baas.

1 x 1 Spray is voldoende om de hond de hele dag heerlijk te laten ruiken.

OATMEAL SHAMPOO Sensitive Skin

Voor Puppies en Volwassen honden vanaf 6 weken oud. Voor kort en langharige vacht. Voor de gevoelige huid.For sensitive skin, Cleansing, Soothing, Calming, Aromatherapy. Heerlijke milde shampoo voor honden die snel last hebben rode/droge/jeukende huid irritaties of insectenbeten. Kalmeert en hersteld de huid direct, geeft soepelheid en prachtige glans.

Viva dog facial wipes

Voor Puppies en Volwassen honden.

Doekjes/schijfjes om de snoet mee schoon te maken na een maaltijd en de vacht rond de ogen mee te reinigen om verkleuring tegen te gaan. Komt in een afsluitbaar doosje dus ideaal voor in de auto of in de tas. Heeft de heerlijke frisse geur van DEVOTION; designer fragrance

Hazel, Aloe Vera, Kamille, Raspberry extract