Krabhuis

Een kartonnen huis voor katten om aan te krabben, mee te spelen en in te slapenHoudt jouw kat ook zo van karton?! Op Krabhuis.nl vind je Krabhuis – een kartonnen huis voor katten om aan te krabben, mee te spelen en in te slapen. Het designhuis is ontworpen door drie Rotterdamse architecten en is ontwikkeld vanuit de behoefte aan een mooie interieur-toevoeging met dezelfde functionaliteiten van zowel krabpaal als kartonnen doos. Krabhuis combineert de obsessie van katten voor kartonnen dozen en de noodzaak om hun nagels ergens aan te scherpen in één verantwoord design object.

Krabhuis wordt in Nederland geproduceerd en bestaat voor 90% uit gerecycled karton. De assemblage wordt verzorgd door leerlingen van Parcours, voortgezet speciaal onderwijs, als onderdeel van hun Arts & Crafts project. Nadat het designhuis voor katten is samengesteld, vindt het rechtstreeks zijn weg naar de kat en het baasje. Na gebruik kan het Krabhuis gewoon bij het oud papier worden gezet en 100% worden hergebruikt. Misschien wel tot een nieuw Krabhuis!

Krabhuis is een product van Drievrienden. Deze V.O.F. is opgericht in maart 2013 door drie architecten uit Rotterdam. Drievrienden heeft als doel het ontwerpen van interieurobjecten met een architectonische inslag. Drievrienden maakt objecten die op een verantwoorde manier geproduceerd worden. Krabhuis is het eerste object.


 Webshoppen  Facebook  Instagram YouTube